Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dissabte, 23 de juliol del 2011

Fem que surti Vilanova i la Geltrú al mapa

Actualització:Com podeu veure a l'especial de senyals del diari ARA s'han col·locat 4 dels punts dels 8 punts que hem suggerit, així que els podeu enviar per a que també els col·loquin ;)



Voleu que Vilanova i la Geltrú surti als mapes? Esteu farts i fartes de saber que NOMÉS aneu cap a Sitges des de Barcelona? Penseu que és inútil que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú faci campanyes de comunicació si des de la capital de Catalunya no se sap on quedem?
Tenim un idea.Coincidint amb un estudi de falta de continuïtat de senyalització del RACC ,el diari Ara ha obert un especial on la gent li pot enviar llocs mal senyalitzats.Així que us animem a que ho feu, agafeu Google Street View, o la vostra càmera i aneu fotografiant els senyals direcció Vilanova... on no surti Vilanova, especifiqueu Nom, Localitat i a la descripció deixeu ben clar que no teniu res en contra de Sitges sinó el que voleu és que també surti Vilanova i la Geltrú.De motius no ens en falten per aparèixer a la senyalització, però per si les mosques, a banda de la resposta típica de que som la CAPITAL DE LA COMARCA i de que tenim 70000 habitants (més o menys el doble "a ojo de buen cubero" que Sitges) us adjunto els motius que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques em va fer arribar fa un temps explicant que subsanarien aquest error (és a dir, les administracions ja saben que això existeix, ara cal preguntar-los perquè no ho arreglen del tot.)

"Senyor,

En resposta a la vostra consulta plantejada a la nostra bústia internet i segons la informació facilitada per la Secretaria per a la Mobilitat, us informem que hem llegit amb molta atenció el vostre escrit de 24 de febrer proppassat. Hi estem d'acord ja que segons el catàleg de pols del nostre Pla director de senyalització, Vilanova i la Geltrú és un pol primari i Sitges és un pol secundari. Això implica una senyalització de Vilanova i la Geltrú des de una llunyania d'ordre superior. Es tracta d'un vici que ha perdurat al llarg de molts anys i que ara estem a punt de corregir.

Tenim en marxa un projecte de millora de la senyalització d'orientació de l'àrea metropolitana en el qual tindrem en compte les categories de pols tal com cal.

Atentament,
Secció d'Informació i Registre
Departament de Política Territorial
i Obres Públiques

Barcelona, 7 d'abril de 2006"

PD. Recordeu que ni aquest article ni cap de les vostres fotografies ha d'anar en contra de Sitges (per si hi ha algun cap quadrat que pensa així, Sitges és una ciutat meravellosa, amb un Carnaval de lluïment fantàstic, on molts vilanovins i vilanovines gaudim de la diversitat d'oci ,especialment nocturn ,que hi ha, i ciutat sense la qual ens sentiríem bastant orfes a la comarca.)

Exemples del que podeu enviar (els que he enviat jo)













I com podeu comprovar no està tot perdut, aquest error s'ha començat a arreglar, però ja veieu que són molt pocs i aïllats els casos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

#pinterestvng

Youtube