Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dilluns, 3 de març del 2014

Grans interpretacions de las Chirigotas de 2013 de Cádiz a les #xirigotes2014 del #carnavalvng

Grans interpretacions de las Chirigotas de 2013 de Cádiz a les #xirigotes2014 del #carnavalvng Avui ,dia de Coros, m'he fixat en l'altre acte del #carnavalvng basat en cançons: Les xirigotes. Aquest any per primera vegada Canal Blau les ha enregistrat i ofert.
En aquesta ocasió s'ha ofert la primera xirigota composta per dones, anomenades "Como está la cosa" basada en l'anomenada "los Recortaos" de semifinals 2013 del concurs oficial de Chirigotas de Cádiz.
També van tenir detall de reproduir un parell de fragments de la Comparsa (xirigotes "serioses" amb missatge) Los Piratas 1er premi 1998, una dedicada al fill nascut del guitarrista,
 i també una sobre els maltractaments.Al popurrí (moment on es versionen cançons actuals) van incloure un fragment de la Chirigota "Los del Espacio" del concurs de Cádiz 2013.
La segona xirigota és la dels homes : Los Bankieros, la qual està basada en la Chirigota de 2013 "Las verdades del banquero"
També ens van deleitar amb un parell de pasdobles extrets de l'actuació de la comparsa Los Carapapa, del 2012 del concurs oficial de Cádiz

Valga desde aquí mi felicitación y mi cariño tanto para la Casa de Andalucía como para la gente que las interpreta.Hace muchos años que las sigo y me río mucho con ellas.

#pinterestvng

Youtube