Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dimarts, 3 de setembre del 2013

#etfelicitofill #lavuelta 2013 NO passarà per Vilanova i la Geltrú

No fa gaires anys (ho tenim fresc , oi?) la "Vuelta a España" (prova UCI World Tour, televisada a tot el pais , Europa i el món en general - amb audiències de més de 300 milions de persones) que va aturar-se a la nostra ciutat, arribant al passeig marítim i sortint per la Rambla de la Pau, peatonal com ja era, en un moment històric per a la nostra ciutat.Divendres dia 6 de setembre de 2013 en viurem un de "semblant".La Vuelta a España 2013 arriba al Penedès.
En un context de crisi i sabent que acollir una prova d'aquestes característiques costa diners (els preus d'arribada i sortida són cars i potser impagables,em pregunto pels preus de sprints,metes volants,passos que tindran poblacions veïnes com Ribes o Sitges i el respectiu reemborsament que han fet aquests ajuntaments) m'agradaria que l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú tingués a bé contestar unes quantes preguntes:

Un cop decidit el recorregut per part de l'organització és l'ajuntament el que demana participar al recorregut? Ha estat l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú el que ha decidit no acollir res de la Vuelta al seu municipi? O ha estat l'organització que ha desestimat el pas per Vilanova i la Geltrú? Siguin quines siguin les respostes...per què? Què pot fer l'ajuntament per millorar aquesta situació (deixar de participar en un event mundial que passarà a escassos 5 km.?

Perquè siguem conscients que tot i portar el nom d'España al seu sí una participació en un event d'aquestes característiques és una campanya de publicitat de la que estic segur que encara Vilanova se'n beneficia de l'anterior pas, i seria molt trist entendre que ha estat aquest ajuntament el que ha volgut desestimar una oportunitat tant important de promoció com aquesta.Espero que l'ajuntament aclari aquest punt, confiem en el nostre consistori i estem seguríssims que han fet el més possible per participar com altres poblacions del voltant, oi?

Per cert,ja que hi som podrien contestar aquesta altra? Què ha canviat en les places hoteleres de la nostra ciutat de cara a poder quedar-se amb tot l'input d'organitzar un event així? (el cop anterior la Vuelta tot i acabar a Vilanova i la Geltrú va haver d'allotjar-se a Sitges per faltes de places hoteleres a la nostra estimada ciutat).

Pel que fa als aficionats al ciclisme de la nostra ciutat que encara no ho sabeu dir-vos que l'etapa transcorre entre Valls i Castelldefels, entra al Penedès per Pontons , Torrelles de Foix, Vilafranca,Sant Sadurní d'Anoia, Cantallops,Avinyó Nou, Begues,Gavà,Castelldefels,Rat-Penat,Parc Natural del Garraf,Olivella,Ribes,Sitges, Costes del Garraf i Castelldefels.

El recorregut està aquí  i serem molts els que visitarem Vilafranca,Ribes, Sitges, o agafarem la bici sense por per situar-nos als voltants del Rat-Penat i gaudir d'un espectacle d'abast MUNDIAL  que tindrà lloc a casa nostra...o dels nostres veïns. #etfelicitofill

PD: Ja sabeu que estaran tallades tot el migdia i tarda les carreteres afectades.

#pinterestvng

Youtube