Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dissabte, 1 de març del 2014

#vinagre A TV3 li agrada més el #sitgescarnavaaaaal que el #carnavalvng ?

És un dubte que sempre em retorna durant aquestes dates.Tothom sap la importància dels Carnavals al Penedès i especialment la rivalitat que hi ha entre dos en concret...

(Avís: en aquest article no penso escriure cap opinió sobre el tema TDT Garraf - Canal Blau - Maricel Televisió - Ajuntament de Sitges arriba a un acord amb Ajuntament de Vilafranca per emetre el Carnaval de Sitges després de sortir-se del consorci TDT Garraf.Són conflictes laborals, econòmics,etc. culpa dels de sempre (bona part són polítics que ens governen allà on sigui més o menys o gens corruptes...) ens els que rebem els de sempre: els ciutadans, siguem d'on siguem.

 ...el Carnaval de Vilanova i el Carnaval de Sitges.

Veient el Telenotícies Cap de Setmana d'en Ramon Pellicer de fa un parell de caps de setmana em van xiular molt les orelles quan van emetre un reportatge sobre el Carnaval de Sitges: "el més profesional de Catalunya" Pellicer dixit. WTF???

http://www.tv3.cat/videos/3956310/Tot-a-punt-pel-Carnestoltes-de-Sitges 

 Al cap em va venir aquella emisió de "Maricel Televisió" del 1980 i escaig  on sonava el Turuta de fons, la forma de gestionar el Carnaval per part de la FAC vilanovina , per no mencionar tots els negocis que es fan durant aquests dies: des de les merengues venudes el dijous a l'últim gra d'ordi de dimarts o les sardines de dimecres.I ja qui dubti de professionalitat...



veient com s'han tapiat les portes d'algunes entitats vilanovines, què més cal fer per demostrar que a Vilanova vivim el Carnaval d'una forma visceral i important, "professional" si li volen dir més o menys similar que els nostres "veïns"?

Així que per "vilanovisme" s'ha enviat aquesta queixa al servei d'atenció a l'audiència de TV3 (i ...us animo a que feu el mateix :P )

" No és per criticar el professionalisme dels periodistes de TV3.Però no em sembla bé el "personalisme" que s'ha fet del Carnaval de Sitges una setmana abans.Mentre que a l'entradeta Ramón Pellicer assegura que és "el més professional de Catalunya" (Qui ho ha dit això? on estan els números que ho demostren?, en comparació amb qui? Dir això en una comarca on hi ha Carnavals que DUREN MÉS , que són més variats i que en alguns dels seus actes són més GRANS -en número d'agrupacions i en número de participants,no d'espectadors- sona a menyspreu a la resta de gent de la comarca) dins el vídeo la gent del Club Natació Sitges assegurava, com és majoria a la comarca, que no són pas professionals i que ho fan per gaudi. Sense acritud cap a la resta de Carnavals,trobo molt trist que amb tants anys de Carnavals a la comarca, per part de la Televisió Pública de Catalunya es segueixin fent servir segons quins tòpics (com el professionalisme o la qualitat i mida del Carnaval) Els convido a que s'hi passegin per altres llocs més que Sitges i durant els 7 dies principals de Carnaval, des de Dijous Gras a l'Enterro de Dimecres...més que res perquè després de Comparses de Nit i Ball de Mantons aquí ja l'hem començat el #carnavalvng. I fins les Xirigotes del divendres 7 no s'haurà acabat :P 

 Salut i Carnaval 
#carnavalvng "

Casualitats o no aquest dissabte al TN podíem veure això:

http://www.tv3.cat/videos/4930751/Dies-per-transformarse

(senyors de TV3 , o sóc jo o fins i tot Canal Blau té un millor sistema per inserir vídeos als blogs.Aprenguin d'uns "pofessionals" com naltrus els vilanovins !!


:P #vinagre #percarnavaltotshival). Va, sense rencor, la gent de la casa que és de Vilanova i la Geltrú i captures com aquesta (feta en plena retransmissió de l'Arrivo 2014 on es va fer un alegat sobre els mitjans públics i de proximitat) us poden confirmar que aquí sempre us hem estimat de debó.


Bon #carnavalvng!!

PD: perdoneu pel hashtag del principi però és que cada cop que penso en el Carnaval de Sitges em ve al cap aquella cançoneta que es van inventar per no haver de posar el Turuta al seu carnaval i recordar-los que el millor carnaval del món el tenen a 7 km. de distància - si fins i tot ja fan les comparses!!


 #moltmésvinagre #perdoneuperòalgúhohaviadedir

#pinterestvng

Youtube