Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dimarts, 28 de juny del 2011

La C-15 ja és autovia !!

Qualsevol que hagi pogut circular per la C-15 en direcció Vilafranca del Penedès des de Vilanova i la Geltrú haurà descobert que per fi la C-15 és autovia a ulls de la Generalitat!! (Sí, no m'he begut l'enteniment, com es pot veure a les imatges queda molt per a que poguem circular a 110 aprop de la Torre del Veguer, per`m'ha sorprès que amb prou feines estant asfaltada la nova calçada ja trobem les senyalitzacions blaves de quilometratge i sortida!!!)

No desconfio ni dels enginyers ni dels operaris però era necessari col·locar la senyalització abans que existeixi l'autovia???


Ja de pas recordarem a tothom que la sortida de la C-32 a l'alçada de la C-15 restarà fora de servei i que cal sortir obligatòriament per la C-31 si no es vol pagar el peatge de Cubelles :P I que anar per la C-15 és un suicidi de temps a l'estiu, l'alternativa més raonable és la carretera d'Olivella o la de l'Arboç, depenent de la zona del Penedès per a la que es vulgui pujar.
També es fan obres d'asfaltat en d'altres trams de la C-15 així que per anar cap al nord és millor trobar qualsevol altre alternativa.

360º Rambla dels Païssos Catalans amb Crta. Antiga de Ribes

45º Ronda Ibèrica i Rambla dels Païssos Catalans

Rambla dels Païssos Catalans dir. Tarragona

#pinterestvng

Youtube