Gent VNG al Facebook

Twitter VNG

dissabte, 27 de març del 2010

La Volta a Catalunya passa per Vilanova i la Geltrú

La Volta Ciclista a Catalunya ha passat per Vilanova i la Geltrú.En la 6a etapa: el Vendrell - Barcelona.Com es pot comprovar a sota, en aquets mapa que us plantegem, podem veure que el recorregut d'avui guarda prou similituts amb el que es farà al mes de Setembre, amb un pas, meta i sortida de Vilanova i la Geltrú.Ha estat això un assaig general?


Mostra Etapes de la Vuelta 2010 que passen per Vilanova i la Geltrú (Penedès) en un mapa més gran

En turquesa el recorregut d'avui de la Volta

En blau marí l'Etapa 10 de la Vuelta i en Vermell l'estapa 11 ;)


Aquest és el recorregut que ha fet .






Pel que fa a l'etapa en sí ha tingut poca història, tal i com es pot veure a les fotos hi havia dos escapats i després la resta del pilot, que ha passat amb una exhalació, tal i com es pot veure en aquest vídeo.




Atenció també a la quarentena llarga de vehicles que porta la Volta, Mossos a banda (jo he circulat per les nostres carreteres hores abans i hi havia un/a mosso a cada cruïlla!
Ja que hi som us regalo també la passada de varis d'aquests mossos motorizats.

I ja que hi som per les queixes...no ho han retransmés en directe per cap canal.S'emet un resum de 30 minuts tant pel Canal 33 , com per Teledeporte...Però mentrestant fan un tal "Criterium International" a França...Ja podrien haver apostat pel ciclisme d'aquí, Contador i F1 a banda...

Per acabar us deixo totes les fotos, des de la situació general des de casa d'un amic a l'exhibició de motos, cotxes i els escapats en bicicleta.

#pinterestvng

Youtube